Poduzeće

Jer dobro nije dovoljno dobro.

Proizvodi od Re Industris su svestrana, visokokvalitetna i visokofunkcionalna rješenja za pakiranje, razvijena za najveće zahtjeve naših kupaca.

DSC_3332.jpg

Inovacije za najveće zahtjeve

Kamen temeljac našeg uspjeha su otvorenost za nove ideje, visoko specijalizirani know-how proizvodi i razumijevanje potreba kupaca.

Ljubav prema detalju

Strogi higijenski zahtjevi, pažljiv odabir naših sirovina i sljedivost naših procesa su kamen temeljac našeg uspjeha.

Zajednički rast i Vaš stalni napredak naša su snaga

Reindustirs-dron.jpg

Danas se suočavamo s mnogim novim izazovima u industriji ambalaže. Moramo postupati s resursima na održiv i odgovoran način. Moramo se suočiti i s brzim razvojem digitalizacije i globalizacije. S pametnim ulaganjem u budućnost, posljednjih godina smo svoju tehnološku infrastrukturu usmjerili prema najnovijim zahtjevima kupaca.

Prema rastućim svjetskim upitima Re Industris danas ima na raspolaganju niz najsuvremenijih automatiziranih pogona za brizganje i montažu. Uz pouzdanost procesa daleko iznad industrijskog prosjeka i naše rastuće specijalizacije za funkcionalna rješenja za pakiranje usredotočeni smo uvijek na porast i napredak naših klijenata.

Najveća preciznost u svakom detalju

Proizvodimo na najsuvremenijim strojevima za brizganje i montažu u nekoliko proizvodnih hala s milijunima visoko preciznih plastičnih proizvoda za globalno tržište.

Svu našu tehničku infrastrukturu dobivamo iz vlastite i domaće proizvodnje. U postupku koristimo isključivo certificirane sirovine uglavnom europskog podrijetla i održive Bio-plastike.

Kvaliteta

Od standarda do ekskluzivnosti

Razumijemo potrebe i očekivanja naših klijenata i njihovih kupaca. Re Industris proizvodi nisu samo superiorniji u svojoj primjeni, već podržavaju i također optimiziraju daljnje procese prerade.

Kako bismo dodatno unaprijedili našu ponudu i usluge naši dizajneri i inženjeri dosljedno dolaze do novih ideja. S kupcima razvijamo zreli i tržišni koncept proizvoda. Ideje s potencijalom su početak svakog uspješnog proizvoda - na kraju nam je bitno ispuniti očekivanja korisnika.

kvaliteta.jpg

logo

O nama

S najmodernijim strojevima za brizganje i montažu naši visoko motivirani uposlenici proizvode milijune plastičnih dijelova za globalno tržište. Potpuno klimatizirana proizvodnja bez klica odgovara najvećim zahtjevima farmaceutske i prehrambene industrije.

KONTAKT

Re Industrija d.o.o.

Re Industris d.o.o.

Vranački put bb, 71260 Kreševo

Bosna i Hercegovina

+387 30 806 222

E-mail

office@reindustris.com

RE Industrija d.o.o. - 2020 sva prava pridržana Design and development logo