×
DE | BS

Poduzeće

Jer dobro nije dovoljno dobro.

Proizvodi od RE Industris su svestrana, visokokvalitetna i visoko funkcionalna rješenja za pakiranje, razvijen za najveće zahtjeve naših kupaca.

joma-company-worker.5fb7b79.png

Inovacije za najveće zahtjeve

Kamen temeljac našeg uspjeha: otvorenost za novo, visoko specijalizirani know-how , razumijevanja i

Ljubav prema do detalju..

Strogi higijenski zahtjevi, pažljiv odabir naših sirovina i sljedivost naših procesa je kamen temeljac našeg uspjeha.

Zajednički rast – Vaš stalni napredak naša je snaga

Danas se suočavamo s mnogim novim izazovima u industriji ambalaže. Moramo postupati s resursima na održiv i odgovoran način. I moramo se suočiti s brzim razvojem digitalizacije i globalizacije. S pametnim ulaganjem u budućnost , posljednjih godina smo svoju tehnološku infrastrukturu usmjerili prema budućim zahtjevima.

joma-company-worker2.eb78431.png

Prema rastućim svjetskim upitima RE Industris danas ima na raspolaganju niz najsuvremenijih automatizirani pogona za brizganje i montaže . Uz pouzdanost procesa daleko iznad industrijskog prosjeka i naše rastuće specijalizacije za funkcionalna rješenja za pakiranje usredtočeni smo uvijek na porast i napredak naših klijenata u preko 50 zemalja.

Najveća preciznost u svakom detalju

Proizvodimo na najsuvremenijim strojevima za brizganje i montažu u nekoliko proizvodnih hala milijuni visoko preciznih plastičnih proizvoda za globalno tržište.

Svu našu tehničku infrastrukturu dobivamo iz vlastite i domaće proizvodnje.U postupku koristimo isključivo certificirane sirovine uglavnom europskog podrijetla i održive Bio -plastike.

RE Industrija d.o.o.

RE Industris d.o.o.

Obala bb, Kreševo, 71260 Kreševo

tel/fax: +387 (0) 30 338 407

e-mail: office@reindustris.com

www.reindustris.com